Ehdokkuuden ja vaalien jälkeen – KIITOS!

Kiitän lämpimästi jokaista äänestäjääni ja tukijaani. Kiitos Tampere SDP, että pääsin mukaan ja hyvistä vinkeistä vaalityöhön. Kiitos perheelleni, että saan tehdä kiinnostuksiini pohjautuvia omia juttuja. Ryhdyin kunnallisvaaliehdokkaaksi politiikan ulkopuolelta ja ensikertalaisena lähdin saamaan kokemusta sekä oppimaan. Saamani äänimäärä oli sitä luokkaa mitä näissä vaaleissa tavoittelin. Valtuustoaika jää odottamaan, mutta pohjustustyö on nyt aloitettu.

Vaalityöhön panostukseni olisi toki voinut olla vahvempaa ja asioita tehdä monella tavalla toisin: Ajankäyttöni tähän on ollut suhteellisen vähäistä, mutta pienellä porukalla tehtiin se, mitä ehdittiin ja jaksettiin. Työssäni johdan kahta organisaatiota, jossa työskentelee noin sata henkilöä. Perheeseeni kuuluvat vaimo, lapset sekä koira. Pidän tärkeänä myös kykyä kohdentaa ja rajata omien voimavarojensa käyttöä, itsensä uuvuttamalla eivät etene omat tahi muiden asiat. Vertaankin ehdokkuuttani kevytyrittäjyyteen, jossa liikkeelle lähdetään tunnustellen ja pienillä panoksilla.

Oikea tulokulma ehdokkuudelle on kuitenkin mielestäni se, että lähtee tekemään, liikkeelle. Tulee osata myös ottaa oppeja tehdyistä havainnoista, tehdä listaus ja analyysia virheistä ja onnistumisista. Kokemukseni ehdokkuudesta on ehdottomasti myönteinen ja oppimismielessä hyödyllinen antaen pohjaa tuleville suunnitelmille.

Jatkossakin olen kiinnostunut vaikuttamisesta politiikassa. Jaan tällä sivustolla ajatuksiani niistä aiheista ja sisällöistä, joiden eteen olen valmis tekemään työtä. Kirjoitan, millaisilla ratkaisuilla mielestäni voitaisiin vahvistaa yhteisöjen sekä tavallisen ihmisen arjen hyvinvointia.

Tässä vaiheessa juhannuksen lähestyessä toivotan kaikille oikein hyvää kesää, iloa ja voimien tankkausta ympäröivästä valosta ja vehreydestä.

Kimmo